"In tegenstelling tot verschillende marketingbureaus bieden wij een unieke werkwijze. Duidelijk, Transparant en Vertrouwd. Uw vooruitgang is onze vooruitgang, samen pushen we tot uw doelen behaald zijn"

Samen werken naar een doel

Een samenwerking met Pushh is simpel, overzichtelijk en zonder verrassingen. Om dit te kunnen garanderen bieden we u dagelijks support aan voor al uw vragen over ons, sales, marketing en veel meer.

het unieke garantiebeleid

Ja, het staat er echt… een garantiebeleid!
Bij Pushh werken we met een uniek en markt doorbrekend garantiebeleid dat geldig is over de gehele looptijd van de samenwerking. Zo weet u zeker dat u in goede handen bent!

Onze werkwijze

Wij bevorderen persoonlijke benadering en nauw contact doordeweeks.
We starten elke maand met een gesprek waarin we de doelen en advertenties van de komende maand bespreken. vanaf maand 2 starten we het gesprek met een reflectie op de statistieken van de verstreken maand en verbeteren we ons plan van aanpak.

de unieke pushh services

Strategie bespreking

Iedere maand begint met een strategie bespreking. Hierin bespreken we de doelen van de komende maand en de campagnes die zijn opgesteld. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten van ons in de komende maand.

Maandelijkse evaluatie

Om onze samenwerking constant te verbeteren, plannen we aan het einde van iedere maand een evaluatie in. Hierin krijgt u de resultaten die samen behaald zijn te zien van de afgelopen maand. Ook worden de goede- en minder goede punten besproken zodat de puntjes op de i gezet kunnen worden tijdens de volgende maand.

Uniek garantiebeleid

Het unieke garantiebeleid is opgesteld om u volledig tegemoet te komen. Wij snappen dat investeren in een extern marketingbureau een spannende en grote stap kan zijn. Daarom werken we met een uniek garantiebeleid zodat u verzekert bent tegen beloftes die niet nagekomen worden. Uiteraard komt dit tijdens een samenwerking met ons niet voor, het garantiebeleid biedt u alleen een extra zekerheidje.

Service

Bij Pushh staan we elke dag voor u klaar voor al uw vragen over ons, marketing, sales en veel meer. Door onze goede bereikbaarheid bent u verzekert van een snelle reactie op al uw vragen.

Sales ondersteuning

Tijdens onze samenwerking zijn wij uw partner in crime. Daarom hebben we een unieke module gemaakt over sales, die u tijdens de samenwerking gratis ontvangt! Zo bent u verzekert van de juiste kennis over sales om nieuwe klanten binnen no-time te signen.

Uw enige taak...

Wanneer we samen in zee gaan heeft u maar één taak: het signen van de potentiële klanten die wij u aanleveren. That's it! Alleen een belletje plegen en de klant te signen, zo makkelijk kan het zijn. Wij nemen het gehele proces uit handen zodat u enkel een belletje hoeft te plegen naar de potentiële klanten. Lekker makkelijk, toch?

ENKELE TEVREDEN KLANTEN

Een aantal bedrijven die u voor gingen

Caroline Venema van Pushh
“Ja goede samenwerking vaker doen”